DR. FÓNAGY JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Jóhiszemű állampolgárként és képviselőként természetesen készpénznek veszem, amit ön és a munkatársai egy, egyébként nagyon népszerű lapnak nyilatkoznak, sőt mi több, többnek. De úgy gondolom, abban egyetértünk, hogy nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy Magyarországon a koncessziós struktúra nem jött be. Ezt nem én mondom, hanem az Állami Számvevőszék állapította meg az eddigi koncessziós gyakorlat folytatásaként. Kérem, higgye el, az M5-ös autópálya megépítését a polgári kormány is rendkívüli módon fontosnak tartotta és szorgalmazta. Most is fontosnak tartjuk - de nem mindegy, hogy milyen áron. Az olyan ár, hogy ahhoz a magyar autós, a magyar fuvarozó ne tudjon hozzáférni, ami további 20-25 évre megoldhatatlan problémát jelent, az nem igazi megoldás!
Ezért szeretnénk az önök tisztelt figyelmét felhívni, hogy ezt már próbálták korábban, nem ment. Kérem, keressenek más megoldást. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem