ELNÖK (Harrach Péter)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom. Megkérdezem az előterjesztőt, kíván-e válaszolni az elhangzottakra. (Dr. Eörsi Mátyás: Nem.) Nyilván nem kíván.
Most a módosító javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e Eörsi Mátyás javaslatát az ajánlás 1. pontja szerint, melyet az alkotmányügyi bizottság támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 199 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 161 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Előtte azonban bejelentem, hogy a módosító javaslatokról történő határozathozatal során technikai hiba miatt az Országgyűlés olyan indítványokról is döntött, amelyeket előterjesztői korábban már visszavontak. Ezért az érintett képviselők szíves elnézését kérjük.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a családon belüli erőszak megelőzésére és hatékony kezelésére irányuló nemzeti stratégia kialakításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az egységes javaslatot 203 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 160 tartózkodás mellett elfogadta.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem