DR. PAPCSÁK FERENC

Teljes szövegű keresés

DR. PAPCSÁK FERENC
DR. PAPCSÁK FERENC (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Néhány mondattal szeretném önöket untatni a késői időpontban, elnézést kérek. 2001 augusztusában kötöttünk egy klasszikusan ügyvédi megbízási szerződést az akkor éppen hatályba lépő hírközlési törvény végrehajtási rendeleteinek megalkotására. Munkacsoportom feladata a jellemzően műszaki tárgyú jogszabályok megalkotása volt. Ezt a munkát, tiszta lelkiismerettel állíthatom önök előtt, elvégeztük. Ezt az Állami Számvevőszék vizsgálata - kifejezetten célvizsgálattal már a kormányváltást követően, a személyemet érintően vizsgálta a teljesítést - megállapította.
(20.20)
Azt gondolom, hogy mivel ezt a munkát elvégeztük, így magam is indítványozom a tisztelt Háznak, hogy a mentelmi jogomat függessze fel, az igazságszolgáltatás előtt pedig be tudom bizonyítani, hogy ezt a munkát mi elvégeztük. Köszönöm szépen.
Egy pillanat, egyetlen gondolatot még! Délután kicsit színpadiassá vált a Ház, nem voltam itt sajnos. Arató Gergely képviselőtársamat nagy szeretettel várom az ügyvédi irodámban, prezentálnám számára az elvégzett munkát. Köszönöm. (Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem