DR. NÉMETH IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! A nemzeti vidékfejlesztési terv jóváhagyása jelenleg folyamatban van. A minisztérium elkészítette; Magyarországon társadalmi vitára bocsátottuk. Úgy gondolom, hogy közmegegyezés jött létre a célok és a források megosztása tekintetében.
Az Európai Uniónak az elkövetkezendő fél évben kell jóváhagynia ezt a tervet. Bizonyos észrevételek vannak, nyilvánvaló, eltérőek a nemzeti szempontok, eltérő Európa szempontja, ezt az elkövetkezendő fél évben egyeztetni fogjuk, és a teljes konkrétságával ekkor tudjuk a vállalkozók elé terjeszteni ezt a programot.
Fel kell azonban hívni a figyelmüket, attól függetlenül, hogy belépnek-e a környezetvédelmi célprogramba, a jó mezőgazdasági gyakorlatot és a környezetkímélő gazdálkodást a terület alapú támogatás elnyerése érdekében is folytatniuk kell. Meghatározásra kerülnek azok a szempontok, amelyeket a jövő évtől le is ellenőrzünk annak érdekében, hogy egy fenntartható környezet, egy egészséges termelési lehetőség adódjon a jövőben Magyarországon.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem