DR. MAGDA SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. MAGDA SÁNDOR
DR. MAGDA SÁNDOR (MSZP): Államtitkár úr, én bizakodó vagyok, és úgy gondolom, hogy a vidék is bizakodó. (Zaj a Fidesz soraiban.) Egyet tudunk, hogy az Egyesült Királyságban, az USA-ban eredményt állami szaktanácsadással értek el. Először az állami ingyenes szaktanácsadás lehet csak eredményes, és amikor ez megvalósul, a fizetett szaktanácsadás utána hozhat eredményt. Ezért mindenképpen örülünk annak, hogy a jelenleginél nagyobb lehetőséget kaphat az a szaktanácsadási rendszer, amely egyébként ma is állami kézben van, és a rászoruló gazdák igazán csak az ingyenes szaktanácsadással érhetnek el eredményt.
Én mindenképpen úgy érzem, hogy a közép-, felsőoktatási intézményeknek és kutatóintézeteknek így a jövőben arra kell készülni, hogy térségükben a leginkább szolgálják a rászoruló gazdákat. Számomra a válasza megnyugtató ilyen szempontból. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem