LENGYEL ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

LENGYEL ZOLTÁN
LENGYEL ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Nagyon bánatos vagyok, mert úgy nézem, hogy elbeszélünk egymás mellett, és nagyon keményen elbeszél a minisztérium a gazdák mellett. Lehet féllábas statisztikákat gyártani, de tudjuk, hogy a termelők személy szerint sokkal kevesebbet kapnak, mint a tavalyi évben. Tegnap is köztük voltam, tegnap is elmondták nekem, annak ellenére, hogy önök ezeket tagadják.
A cégkapcsolatok alapján nem tudom eldönteni most már, hogy valaki azért lehet államtitkár, mert ilyen cégkapcsolata van, vagy azért van ilyen cégkapcsolata, mert államtitkár lehet. Egyet viszont bizonyosan tudok, azt már tudom, hogy önöknél most történik minden, és azt is be tudjuk határolni, hogy milyen szűk kört jelent önöknél a mindenki.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem