ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Köszönöm. Miután több felszólaló nem jelentkezett, a döntéshozatal következik. Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a javaslat elfogadásához a jelen lévő képviselők négyötödének igen szavazatára van szükség.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a H/5352/1. számú javaslattal.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a javaslatot 188 igen szavazattal, 26 nem szavazattal és 111 tartózkodó szavazat mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Arra figyelemmel, hogy az Országgyűlés nem fogadta el a Házszabálytól való eltérést, a napirendről történő döntéshozatal során az előterjesztés tárgyalására teszek javaslatot: annak általános vitájára szeptember 29-én, hétfőn utolsó előtti napirendi pontként kerüljön sor. Indítványozom továbbá, hogy az általános vita során az előterjesztői expozéra tíz percben, a bizottsági vélemények előterjesztésére öt-öt percben kerüljön sor, a frakciók nevében felszólalók részére tíz-tíz perc álljon rendelkezésre álláspontjuk kifejtésére.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a mai ülésünk napirendjének megállapítása. Az ülés napirendjére, a tanácskozás időtartamára, a felszólalási időkeretekre elnöki jogkörben került sor az ajánlásra.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem