ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 140. §-a alapján, arra figyelemmel, hogy a házbizottság ma délutáni ülésén nem született megállapodás, a házelnök jogkörében eljárva Házszabálytól való eltérésre tett javaslatot az afganisztáni nemzetközi biztonsági közreműködő erők műveleteiben magyar katonai egészségügyi kontingens részvételéről szóló 111/2002. (XII. 18.) számú országgyűlési határozat módosításáról szóló H/5352. számú országgyűlési határozati javaslat tárgyalása és döntéshozatala érdekében. Ebben a házelnök azt kezdeményezte, hogy az országgyűlési határozati javaslatnak az összevont általános és részletes vitájára, a módosító javaslatairól történő szavazásra és a zárószavazására módosító javaslatok elfogadása esetén is ugyanazon az ülésnapon, 2003. szeptember 22-én, azaz ma kerüljön sor.
Kérdezem a képviselőcsoportokat, hogy a határozathozatal előtt kívánnak-e élni a felszólalás lehetőségével. (Jelzésre:) Először megadom a szót Göndör István képviselő úrnak, az MSZP képviselőcsoportjából.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem