DR. SZAKÁCS IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. SZAKÁCS IMRE
DR. SZAKÁCS IMRE (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Azt gondolom, hogy Arató Gergely hozzászólásával különösebben nem kell vitatkozni; annyira alaptalan és a személyére jellemző módon szólt hozzá, hogy erre nem érdemes szót vesztegetni. Én megértem, hogy a Szocialista Pártban a fiatal, feltörekvő politikusoknak nehéz előrejutni, és megpróbálnak túltenni meglett tagtársaikon, és még annál is vadabb, vagdalkozó, minden ténytől mentes állításokat felhozni, tehát megértem én ezt, de azt gondolom, nem kellene ezeket a parlament elé behozni.
Nem kellene azért behozni, mert - ahogy Varga Mihály képviselőtársam, volt pénzügyminiszter elmondta - bizony ezek a beruházások, amelyeket Arató képviselőtársunk felemleget, szépen megvalósultak, és hiába áldásos tevékenysége üvegszemű Keller Lászlónak, ezekben az ügyekben megtörtént a feljelentés, azonban a rendőrhatóság is elutasította ezeket a feljelentéseket, tehát semmi kivetnivalót nem találtak benne. És nemhogy a rendőrség nem talált benne kivetnivalót, de nem talált benne az Állami Számvevőszék sem, hiszen az ÁSZ-vizsgálat is megállapította, hogy ezek a beruházások és projektek, pályázatok teljesen szabályszerűen zajlottak le.
Mi lehet akkor az oka annak, hogy Arató képviselőtársunk ezt a minősíthetetlen hozzászólást itt ma megtette a parlamentben? Valószínűleg az a rohamos népszerűség-zuhanás, amelyet a Szocialista Párt el kellett könyveljen az elmúlt hónapok során. Kedves képviselőtársam, ha nem figyelte volna, épp az ilyen hozzászólások, mint amit most ön is produkált, többek közt az oka, hogy a Szocialista Párt ennyire zuhan. Az már, amit egyébként a K&H-üggyel kapcsolatosan és a különböző intézkedésekkel kapcsolatosan a párt tett, erre csak rátett. Kérem, hogy legközelebb próbáljon meg tényszerű és valós állításokat megfogalmazni itt a Házban.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem