DR. CSIHA JUDIT

Teljes szövegű keresés

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Kedves Képviselőtársaim! Szeretnék félreértéseket eloszlatni. Az előttem szóló Kosztolányi képviselő úr ugyanis olyasmit tulajdonított nekem, amit én nem mondtam. Ha mondtam volna, akkor hibát és házszabálysértést követtem volna el.
Az előterjesztés címéhez és tárgyához ugyanis nem lehet módosító indítványt benyújtani, és én nem is erről beszéltem. Én arról beszéltem, hogy a kérdések sorát - szám szerint a 123-at - szándékozom képviselőtársaimmal együtt kiegészíteni olyan kérdésekkel, amelyek azokat az időszakokat is vizsgálat tárgyává teszik, amelyek az előző kormány idejére esnek, hiszen a tranzakciók, a pénzkifizetések, ha úgy tetszik, a bankból a pénz elhordása jóval korábban kezdődött, mintsem ez a kormány megalakult.
Az ezzel összefüggő politikai felelősség kivizsgálását ez a vizsgálóbizottság csak akkor tudja ellátni, ha az erre vonatkozó kérdések fel vannak téve. Tekintettel arra, hogy ebben a pillanatban az előterjesztésben erre irányuló kérdések nincsenek, ezért kiegészítjük a kérdéseket, amelyre a Házszabály lehetőséget is ad.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem