FARKAS IMRE

Teljes szövegű keresés

FARKAS IMRE
FARKAS IMRE (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Elfogadom, amit a korábbi intézkedésekről mondott, de tényként jegyzem meg, hogy ezek egyébként nem sokat segítettek a ruházati ipar helyzetén.
Azt várom, és korábban azért is nyújtottam be interpellációt, hogy a Gazdasági Minisztérium előterjesztése alapján a kormányzat foglalkozni fog ezzel a kérdéssel, és az eddigi széttagolt intézkedéseket, amelyeket például a Munkaügyi Minisztérium, a Pénzügyminisztérium vagy éppen a gazdasági tárca vagy más tárcák megtesznek, kormányzati keretek között, ésszerű módon össze fogják hangolni. Meggyőződésem szerint csak így lehet ezen a helyzeten segíteni.
Most már nagyon sok cég megszűnt, de úgy érzem, ha a kormányzat még gyorsan cselekszik, akkor tízezerszámra menthet meg munkahelyeket attól, hogy megszűnjenek. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) S különösen kínos lett ez azokon a településeken, ahol a munkahelyek pótlása nem megoldott, tehát az emberek kikerülnek a munkahelyükről, és nem tudnak új munkalehetőséget találni. (Az elnök ismét csenget.)
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP és az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem