ARNÓTH SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

ARNÓTH SÁNDOR
ARNÓTH SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Megköszönöm a figyelmeztetést, és biztos vagyok benne, hogy ha szükségünk lesz rá, akkor megvan az a szakmai háttér, ami fölkészíti esetleg azokat az embereket, akik nem abból a tantárgyból szerezték a diplomájukat, amivel kapcsolatban esetleg vitatkozni fognak.
Egyébként ezt az anyagot, amire én hivatkoztam, nem is a Fidesz szakmai kabinetjei készítették el, hanem a Gyáriparosok Országos Szövetsége, amely lehet, hogy tán még önnél is jobban ért hozzá, mivel ők megéltek abból, amit csináltak eddig. Nem tudom, hogy önnek van-e olyan vállalkozása, ami prosperál. De térjünk vissza a dologra! Valóban nehéz körömszakadtáig védeni azt, ami védhetetlen, hiszen önöknek sincs egyetlenegy érve sem mellette. Hiszen, ha megcsinálták volna azokat a bizonyos tanulmányokat, akkor kijön fehéren feketén, hogy ez egy hibás elképzelés. Engem ez megnyugtat abból a szempontból, hogy lehetek akármilyen felkészültséggel is, de ha önök, előterjesztők nem tudják a saját előterjesztésüket szakmailag megvédeni, akkor az egész ország és az egész világ előtt önök levizsgáztak. Ennek a vizsgának vagyunk itt szemtanúi. Ezt lehet személyeskedéssel jobbra vagy balra pofozni, de attól a baj még ugyanaz lesz, maguk tönkreteszik a termelőket. Önök olyan terheket rónak a gazdálkodókra, ami a jövedelmek újabb koncentrációját teszi lehetővé. Ez mindenképpen az az út, amit nem szabad járni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem