KOVÁCS TIBOR

Teljes szövegű keresés

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! A költségvetési pénzek eldugásának gyakorlatát nem a Medgyessy-kormány, hanem az előző kormányzat vezette be azáltal (Közbeszólások a Fidesz soraiból. - Az elnök csenget.), hogy különböző költségvetési forrásokat a Fejlesztési Bankhoz helyezett ki, és ezáltal vált áttekinthetetlenné a költségvetési források elköltése. Az, hogy ezek a források benne vannak a Miniszterelnöki Hivatal fejezetében, lehetőséget teremt a képviselő úr számára, hogy minden esetben figyelemmel kísérje ezen források felhasználását.
Egyébként még egy megjegyzést szeretnék ehhez a dologhoz tenni. Ha az előző kormányzat egyetlenegy lépést is tett volna a tekintetben, és erre Kuncze Gábor frakcióvezető úr már a hozzászólásában utalt, ha azt az intézményrendszert, ami egyébként az európai uniós források fogadását kell hogy biztosítsa, önök létrehozták volna vagy legalább a kezdeti lépéseket megtették volna, akkor ennek a kormányzatnak nem kellett volna rohammunkában a nemzeti fejlesztési tervet elkészítenie (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Szegény kormány!), nem kellene rohammunkában az intézményrendszert létrehoznia, ha ezeket önök a kormányzati idejük alatt elkészítették volna, és nem most, ezen a kormányon kérnék ezt számon.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem