NÉMETH ZSOLT

Teljes szövegű keresés

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Persze, beszélhetnénk a fogyasztóvédelemről is, ha egyetlenegy elemét kiemeljük, hogy ügyfélszolgálatot kell létrehozni. Node eddig valamennyi faluban volt ügyfélszolgálat, akként működött. Most kevesebb lesz, utazni kell érte.
De nem ezért kértem szót, hanem azért, mert nem az ilyen részletekkel van bajunk, hanem a törvény lelkével. Azzal, hogy ha önökre nézünk, az jut eszünkbe, hogy megint valamit el akarnak adni. És ennek kapcsán eszünkbe jut az energiaipar privatizációja, azok a tapasztalatok, amelyek a közszolgáltató cégek eladása után jelentkeztek mindenütt. Mindenütt a fogyasztótól távolra esett a szolgáltató.
Arról beszélnek már a Dél-Alföldön, hogy most már egy ügyfélszolgálat Szegeden cseng ki. A gázügy legközelebb Párizsban fog kicsengeni. A törvénnyel kapcsolatban az a bajunk, hogy nincs benne az a garancia, amely azt biztosítaná a kistelepüléseken élőknek, hogy amikor szükségszerűen meg kell nyitni a piacot, akkor a jelenlegi feltételek rögzítve legyenek. Ne szűkítsék állandóan a Posta kötelező feladatait!
Persze, beszélgethetünk arról, hogy mennyit változott a Posta, és azt is meg kellene nézni, hogy mennyit változott a falu. Meg lehet nézni külföldi példákat, sorolni lehet, de legalább ennyire kellene ismerni a magyar falut is, annak szociokultúráját, és nem csak egy cég gazdaságosságával foglalkozni. Azzal kellene foglalkozni, hogy miért kapja meg ennek révén délután 3-4 órakor napilapot. Nem a Magyar Nemzetet, mert a Népszabadságot is akkor viszik ki. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Azért nem kár.) Ezt kellene garantálni ennek a törvénynek, hogy ne csorbuljon a településen az eddig megszokott szolgáltatási szint.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem