PÁSZTOHY ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

PÁSZTOHY ANDRÁS
PÁSZTOHY ANDRÁS (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszter Úr! Tisztelt Ház! Kedves Képviselőtársaim! Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést is a miniszter úrnak, mert valóban sok a bizonytalanság még mindig, bár magam is tapasztalom, hogy igen sokan regisztráltatták magukat, és gördülékenyen megy a regisztráció a falugazdászok közreműködésével, a gazdálkodók megelégedettségére.
(14.00)
Az is nagyon örömteli számomra, hogy véget érőben van az a folyamat, hogy a gazdálkodókat egymással a politika szembeállítsa, mert nem az a lényeg, hogy az őstermelő, a családi gazdálkodó vagy a társas vállalkozási formát választó jár-e jobban, hanem minden mezőgazdasági vállalkozás élvezze a hasznát az európai uniós csatlakozásnak, hiszen az egész folyamat a magyar vidék felemelkedése, felzárkózása érdekében zajlik, illetve hogy a magyar mezőgazdaságból élők boldogabban éljenek.
Köszönöm a miniszter úr válaszát, elfogadom (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), és arra kérem a kormányt, hogy folytassa a munkáját továbbra is ebben az irányban. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem