DR. SZANYI TIBOR

Teljes szövegű keresés

DR. SZANYI TIBOR
DR. SZANYI TIBOR földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Én próbáltam a józan észre hatni, de úgy látom, ennek itt nincs nagy esélye a fideszes képviselőtársak esetében, úgyhogy maradjunk a törvényes részénél. Az Állami Számvevőszék egy alkalommal pontosan azért büntette meg a mezőgazdasági tárcát - akkor még az önök kedvence, Torgyán József által vezetett tárcáról volt szó -, merthogy az agrártámogatásokat összekeverte az iskolatejprogrammal. Ez a büntetés egész pontosan azt jelentette, hogy annyi pénzt, amennyit addig, úgymond, iskolatejre fordítottak, ugyanannyit még büntetésként be is kellett fizetni a költségvetésbe. Ezt csak azért bátorkodom említeni, mert egyszer már eldőlt, hogy törvényi akadálya is van annak, hogy ezt a két problémát összekeverjük.
S ha még megengedi, elnök úr, akkor szeretném tisztelettel jelezni, hogy nem szerencsés, amennyiben pusztán a lakhelyem miatt bizonyos kompetenciákat kérdőjeleznek meg. Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy Budapest-Újlipótváros képviselője vagyok, és jelentem tisztelt képviselőtársaimnak, hogy a nevem előtt szereplő “doktor”-t pedig agrártémában szereztem.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem