DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Teljes szövegű keresés

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Mielőtt nyilatkozom arról, hogy elfogadom-e a válaszát, szeretnék néhány dolgot tisztázni önnel, mert úgy látom, az elmúlt másfél év erre nem volt elég. (Zaj a kormánypártok padsoraiban.)
Ez a Ház itt nem az ön ügyvédi irodája, hanem az Országgyűlés épülete. (Taps az ellenzék padsoraiban.) Ezek a személyek, akik itt ön mögött ülnek, nem az ön ügyvédbojtárjai, hanem választott országgyűlési képviselők (Taps az ellenzék padsoraiban.), és azzal, hogy válaszol az interpellációra, nem szívességet tesz, hanem alkotmányos kötelezettségét teljesíti. (Taps az ellenzék padsoraiban.)
Ami a dolog érdemét illeti: miniszter úr, önt rútul becsapták. Leopold Veigl bíró kifejtette a tárgyaláson a Népszabadság tudósítása szerint, hogy a pénzmosás vádja kapcsán kért kiegészítő információt nem kapta meg Budapestről. Erre azért lett volna szükség, mert a két ország büntetőjogi megítélése eltér a bűncselekmény tekintetében.
Miniszter Úr! Nem tudom elfogadni a válaszát, és kérem, hogy a bizottság előtt vizsgálhassa meg az Országgyűlés ezt a választ.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem