PETTKÓ ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Gy. Németh Erzsébet képviselőtársammal és dr. Bőhm András képviselőtársammal azon a ponton vitatkoznék egy pillanat erejéig, amit mindannyian jól tudunk, hogy a főváros a kerületeknek járó pénz egy részét visszatartja, különböző alapokba helyezi, amire a helyi önkormányzatoknak újra kell pályázni. Ez az a pont, amikor én úgy gondolom, hogy ha ezt a pénzt megkapták volna a kerületi önkormányzatok, és a főváros nem tartotta volna vissza, akkor nem ott tartanánk, ahol ma tartunk.
(Az elnöki széket Harrach Péter, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)
Egyébként Devánszkiné dr. Molnár Katalin képviselőtársammal teljes mértékben egyetértek, fontos volna ennek a törvénynek az elfogadása, és úgy gondolom, hogy keressük azokat a megoldásokat, hogy a végén mind a négy parlamenti párt az igen gombot tudja megnyomni.
Köszönöm a figyelmet.
(21.30)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem