DR. MESTER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. MESTER LÁSZLÓ
DR. MESTER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Csak a jegyzőkönyv kedvéért és Nagy Gábor Tamás képviselőtársamnak tájékoztatásul: én nem a szocialista polgármesterekkel való egyeztetésről beszéltem - erről ön beszélt -, hanem a Budapesti Külső Kerületi Önkormányzatok Szövetségéről. Elmondom önnek, hogy a IV., a X., a XII., a XV., a XVI., a XVII., a XVIII., a XIX., a XX., a XXI., a XXII. és a XXIII. kerület ennek a tagja már több ciklus óta, teljesen mindegy, hogy milyen színű volt a polgármester. Ennek egyébként van külön értéke, de erről most nem akarok beszélni, mert nem ez a téma.
Abban egyébként egyetértek önnel, hogy a forrásmegosztást így átlapozva nem könnyű megérteni. De hát melyik évben volt könnyű a több kötetet áttanulmányozni? Én azt a megoldást szoktam választani - persze nem akarok senkinek tanácsot adni -, hogy odaadom a szakembereknek, és kérek tőlük egyfajta áttekintést. Azoknál a javaslatoknál is ezt tettem, amiket törvénymódosításként néhány képviselőtársammal együtt benyújtottunk, mert a megoldás szándéka vezérel.
Bár van egy kedvenc graffitim, hogy miért akarjuk mindenáron a megoldást keresni, miért nem élvezzük tovább a problémát; én nem akarom a problémát tovább élvezni, hanem a megoldást keresem. Remélem, a módosító indítványok is segítenek ebben.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem