DR. MESTER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. MESTER LÁSZLÓ
DR. MESTER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Nagy Gábor Tamás képviselőtársam némi nehezteléssel a hangjában idézte az önkormányzati bizottsági ülésen elhangzott szavaimat, én meg megdöbbenve hallgattam azt, hogy az előterjesztőnek szégyellni kell magát azért, hogy egy érdek-képviseleti szervezettel próbált előzetesen egyeztetni.
Úgy tűnik egyébként Szentgyörgyvölgyi úr elhangzott szavait hallgatva, hogy talán egymás között is kellene egyeztetni, hogy most külön-külön lett volna fontosabb tájékoztatni egyébként, vagy egyeztetni az önkormányzatokkal, mondjuk az I. kerületivel, az rendben lett volna; vagy pedig talán helyénvaló volt, hogy egy tizenkét kerületet tömörítő érdek-képviseleti szervezettel volt előzetes konzultáció, ami, én úgy gondolom, hogy egy törvénytervezet előkészítésénél nemcsak hogy helyénvaló, hanem kívánatos is, legalábbis ez a kormány egyébként úgy tudom, hogy ezt teljesen természetesnek tartja.
Egyébként jelzem, hogy a Külső Kerületi Önkormányzatok Szövetsége egy nyitott szervezet, ehhez bármelyik kerület csatlakozhat, ez a megalakulása óta úgy van. És hogy hányfajta önkormányzat van a fővárosban egyébként, az különböző csoportosítások alapján lehetne számba venni. Mindenesetre van egy olyan csoport, én úgy érzékelem, amely fontosnak tartja azt, hogy együttműködjenek, közösen próbálják meg megvitatni a közös gondjaikat vagy megfogalmazni a céljaikat, és ebben próbálnak együttműködni. Talán nekem, aki ráadásul a korábbi ciklusban voltam két évig a Külső Kerületi Önkormányzatok Szövetségének elnöke, remélem, hogy ezt sem kell szégyellnem. Tehát én úgy gondolom, hogy ez az előkészítés így, ebben az esetben teljesen helyénvaló volt.
Köszönöm.
(22.00)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem