DR. JUHOS KATALIN

Teljes szövegű keresés

DR. JUHOS KATALIN
DR. JUHOS KATALIN (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. A hozzászólások végén egyetlen kérdést szeretnék megfogalmazni az előterjesztő államtitkár úr felé. Ahogy Horváth Csaba polgármester úr is utalt rá, a II. kerület eddigi adatsoraiban sok hiba volt, és ezek korrekcióra kerülnek. Szeretném megkérdezni a Belügyminisztériumot, az előterjesztőt, illetve a szakértőit, hogy látták-e azt az útmutatót, amit a múlt héten a Fővárosi Önkormányzat a kerületi önkormányzatok számára kiküldött. Ez egy tíz táblázatból és szöveges részből álló útmutató. Látta-e ezt a Belügyminisztérium? Mit gondolnak, hogyan lehetséges, hogy az abban szereplő adatsorok ellenőrzésére, az abban szereplő adatok valóságtartalmára valamilyen biztosítékot nyújtson a törvény?
Az előterjesztőtől és a jelen lévő képviselőktől is kérdezem igazából, látnak-e lehetőséget arra, hogy e törvény mellékletében szerepeljen ez az útmutató; ez, vagy egy szabályos, a törvénynek megfelelő útmutató, hogy magát az útmutatót is törvényi szintre emeljük, mert ennek hiánya egyébként az egyik leghiányosabb része ennek a tervezetnek. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem