PETTKÓ ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Államtitkár Asszony! A májusi drasztikus áremelés a gyógyfürdőkben a kormány és a minisztériumok tehetetlensége miatt következett be. Ezt az árváltozást a régi jó hagyományokhoz híven az áremelés előtt egy nappal a tárca politikai államtitkára, még Kökény Mihály a tévében, rádióban és mindenhol cáfolta. A parlament üléstermében május 5-én türelmet kért az államtitkár úr tőlem, és azt ígérte a betegeknek, hogy a pénzt nem fogják másra költeni.
Az MDF képviselőjeként úgy látom, ez nem így történt. Még egyszer kérdezem önt: hová tűnik a megemelt költségvetési támogatás, és mikortól teljesülhet az a szakmai kérés, amit a Magyar Demokrata Fórum támogat, hogy ne a rendelet szabályozza, hanem az orvos dönthesse el, hogy egyes betegségtípusokra hány gyógykezelés írható fel?
Tisztelt Államtitkár Asszony! Emlékeztetem önt az ígéreteikre. Azt ígérték, az új rendszert a betegek javára alakítják át. Úgy látom, ez nem így történt. (Taps az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem