PICHLER IMRE

Teljes szövegű keresés

PICHLER IMRE
PICHLER IMRE (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A 116., 117. pontokról szólnék, de hozzásorolhatom a 118. és a 119. ajánlási pontokat is, amelyek tulajdonképpen a Wesselényi Miklós Közalapítvánnyal foglalkozik. Mielőtt konkrétan erre rátérnék, hadd említsem meg, hogy sajnos amit az előbb Gémesi György képviselőtársam említett, ugyanez vonatkozik szinte a diáksportra is, nem látjuk még a költségvetésben sem azokat a garanciákat, amelyek az utánpótlás-nevelésre a következő költségvetésben garanciákat adnának.
Azt hiszem, nem kell hangsúlyoznom kimondottan, hogy 1200 forintból lett 1600 forint támogatás tanulónként. Nem olyan óriási összegről van szó, amivel megnyugtató lenne a következő évi diáksportok versenyeztetési lehetősége. Éppen ezért gondoljuk, hogy a Wesselényi Miklós Közalapítvány kuratóriumát ki kell hogy bővítsük kilenc tagra, és alapjában véve, azt hiszem, nagyon lényeges az, hogy ebben a diáksport részéről a javaslatunk szerint szintén szerepelne egy-egy fő.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem