VINCZE LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

VINCZE LÁSZLÓ
VINCZE LÁSZLÓ (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Jómagam is inkább örültem volna annak, ha azok hangoznak el, amik konkrét tényként, megvalósítandó programként jönnek a következő időszakra nézve. Szerettem volna - mivel a vízügyi tárcát ide fogják sorolni - szóban is hallani megerősíteni azt a szándékot, hogy hogyan fog például az árvízvédelmi töltések továbbépítése folytatódni. Ehelyett hallottam Kis Zoltán úrtól egy ilyen politikai eszmefuttatást, ködösítést különböző dolgokban, és utalást arra, hogy hogyan gazosak a földek és hogyan nem, ki tette tönkre a téeszeket és ki nem.
(12.00)
Én azt gondolom, hogy 1998-ban érdemes lett volna ezt a vizsgálatot megtenni. Azóta nagyon érdekes történések voltak, és hála a jóistennek, oly mértékben megerősödtek a családi gazdaságok, nyilván gondokkal, problémákkal küzdenek, hogy az úgymond tönkretett téeszeknek a feladatát és árutermelési lehetőségeit tovább tudták vinni, és érdekes módon nagyon sok családi gazdaság alakult a téeszekből. A téesz egy része tulajdonképpen azért maradt egyben, hogy bizonyos lehetőségeket pluszban alkalmanként le is tudjanak nyúlni; nem mindegyikre vonatkozik ez a kitétel.
Én nagyon szeretném, ha a környezetvédelmi, természetvédelmi programjuk legalább úgy folytatódna, mint az elmúlt időszakban (Dr. Kis Zoltán közbeszólása.), kiszámítható lenne, a zöldszervezetekkel való kapcsolattartásuk legalább olyan példaértékű lehetne, mint az elmúlt időszakban, hiszen, hála istennek, nem lehetett különböző ügyekről (Az elnök jelzi az idő leteltét.), zsurki ügyekről (Az elnök jelzi az idő leteltét.) és hasonlókról hallani az elmúlt időszakban. (Az elnök jelzi az idő leteltét.) Én szeretném, ha ezt folytatnák...

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem