DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES

Teljes szövegű keresés

DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES
DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Baloldali Képviselőtársaim! Köszönöm szépen az elismerő zúgolódást. Ez valószínűleg annak szól, hogy Lamperth Mónika ott folytatta, ahol tegnap este abbahagyta. Nem jön rá, hogy az önkormányzati bizottságban más dolog történt, mint amiről ő beszél. Szita képviselőtársam pontosan felsorolta, mi mindent kértünk számon a programon, és mi minden jót kívántunk annak a törekvésnek, amit a program megfogalmazott. Ebből ma már szinte semmi nem olvasható ki.
Az egészen bizonyossá vált, hogy Lamperth Mónika mozgástere kizárólag Kaposvár és környékére szűkül, hiszen a tegnapi megbeszélés során már tisztáztuk, hogy Budapestről gyakorlatilag ki van tiltva (Derültség a Fidesz padsoraiból.), hiszen itt az SZDSZ irányítása mellett működik majd az önkormányzat, és emiatt nem fogja tudni megvalósítani azt a programot, ami nem is olyan jó Budapest számára. Ha egyetlen kérdésre is tudott volna válaszolni, vagy akart volna válaszolni, amit Budapesttel kapcsolatosan feltettünk, akkor talán más lett volna a véleménye.
Én látom, hogy folyik tulajdonképpen az önkormányzatiság vezérlése: ameddig az ifjabb Gál úr Medgyessy Péter kezét fogja, addig az ön szoknyáján valószínűleg az idősebb Gál úr ül (Derültség.), és valószínűleg egyáltalán nem lehet arról beszélnünk, hogy önök, akár a miniszterelnök-jelölt, akár ön, bármifajta önkormányzati ténykedésbe foghatnának a Gál család nélkül. (Derültség.) Én nem a Gál család különböző elképzeléseit kívánnám az önkormányzati síkon látni, hanem talán valamilyen baloldali programot.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps a Fidesz padsoraiban. - Közbeszólás ugyanonnan: Éljen! - Zaj és közbeszólások az MSZP padsoraiból, többek között: Orvost!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem