FONT SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm a válaszát, miniszter úr. Miniszter úr, ön tudja, sokat beszélgetünk, vitatkozunk, elmélkedünk a magyar mezőgazdaság sorskérdéseit, jövőjét illetően, és ebbe olykor politikai nézetek is vegyülnek. Azonban a fagykár sajnálatos módon - vagy éppen lehet, hogy szerencsénkre - politikától függetlenül éri, érintette sajnos a mezőgazdaság nagy részét.
Mégis a válaszában egyelőre azt a jóindulatot látom, hogy a szándékot, amelyet a polgári kormány elkezdett - rendeletekkel előkészítette a kárenyhítés valamilyen formáját -, önök ezt a jó szándékú kezdeményezést a lehetőségekhez képest továbbviszik. Természetesen vannak várakozó kérdéseink, amelyekre ön itt most nem tudott választ adni az idő és a helyzet függvénye miatt.
Mégis úgy gondolom, hogy az eddig elhangzottak alapján megelőlegezem azt a bizalmat, hogy az ön szándéka szerint kerül a kárenyhítés kifizetésre. A válaszát elfogadom. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem