FONT SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Tisztelt Miniszter Asszony! Az elmúlt néhány nap alatt szerintem mindenki megértette, hogy sajátos érdekeik miatt, ha kell, egész fél Magyarországot is leváltják. Így tettek az őrezred parancsnokával is, az eddigivel. (Dr. Géczi József Alajos: Nem ez volt a kérdés!) De kérdezem, tudnak-e majd kormányozni, a közigazgatásban jártasan mozogni, és a hagyományokat tisztelni, vagy csak leváltani tudnak, lövészárkot betemetni úgy, hogy oda előbb egy-két áldozatot elhelyeznek, és netán ez a lövészárok tömegsírrá alakulhat át. (Felzúdulás az MSZP soraiban. - Közbeszólás az MSZP soraiból: Ennyire hülye nem lehet valaki!)
(12.00)
Végül is azt szeretném megkérdezni, hogy az előbb említett tény sajnálatosan teljesen tompítja az ön által elmondottakat, teljesen tompítja az a helyzet, hogy parancskiadásra került sor, ez egyértelmű volt, úgynevezett racionalizálásra került sor. Ez a mai lapokban is megjelent a gépkocsikkal kapcsolatban. Megértjük ezt a racionalizálást az őrezred új parancsnokától, csak azt szeretnénk tudni, hogy a Ház elnöke és a belügyminiszter tud-e mindezekről a kérdésekről.
Egy slágerszöveggel szeretnék ezen gondolataim mellett elbúcsúzni: minden jót, Mónika, majd írok és válaszolj rá. Írásban is be fogom nyújtani ezt a kérdést, és részletes tájékoztatást kérek róla.
Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az ellenzéki padsorokban. - Kuncze Gábor: Ez egy fontot sem ért. - Derültség a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem