DR. LAMPERTH MÓNIKA

Teljes szövegű keresés

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Én nem akarom Kuncze képviselő úr, frakcióvezető úr helyett azt mondani, hogy nagyon szívesen, de hallottam, hogy ő ezt nagyon szívesen tette.
Azonban én ezt az egy percet szeretném még arra felhasználni - bízva abban, hogy érdeklődéssel és figyelemmel kísérik a nyilvánosságon keresztül polgármesterek, önkormányzati emberek is az ülésünket -, hogy szeptember 30-ig a Belügyminisztérium egy kiegészítő jegyzéket szándékozik közzétenni, aminek az a lényege, hogy a cél- és címzett támogatásból a sajnos igénybe nem vett kereteket, amit visszaadnak az önkormányzatok, újra fel lehessen használni. Így lehetőség lesz újra szennyvízberuházások indítására és támogatására. Azért mondom azt, hogy sajnos, mert a visszaadott összegek azt mutatják, hogy nincsen saját erő az önkormányzatoknál. Tehát hiába szerettek volna, hiába nyerték el a pályázatot, nem tudják elindítani a beruházást, mert saját erő híján erre nincsen lehetőségük. Ezen az új kormány változtatni fog, hiszen ezekre a beruházásokra az önkormányzatoknak szükségük van.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem