DR. HORVÁTH BALÁZS

Teljes szövegű keresés

DR. HORVÁTH BALÁZS
DR. HORVÁTH BALÁZS (MDF): Elnök Úr! Tisztelt Belügyminiszter Asszony! Életemben egy történelmi pillanat, hogy a magyar politika történetében először tehetek föl kérdést belügyminiszter asszonynak, és ezért illő tisztelettel is teszem fel ezt a kérdésemet.
A dr. Pintér Sándor volt belügyminiszter úr vezetésével előkészített, és a települési önkormányzatok szennyvíz-elvezetési és szennyvíztisztítói támogatására kiírt pályázatokat mikor kívánja a szocialista-szabad demokrata vezetésű tárca elbírálni? A volt belügyi vezetés a döntés jogát átadta dr. Lamperth Mónika belügyminiszter asszonynak, nem döntöttek, amit én abszolút korrektnek és tisztességesnek tartok, bízva abban - és én tudom, remélem, hogy ez így is lesz -, hogy elfogulatlanul és nem a szocialista, no meg a szabad demokrata polgármestereknek adnak majd e céltámogatások fölosztása során választási ajándékot. (Kuncze Gábor: Nem akar Veszprémnek támogatást adni...) Én kérem válaszát, meg az ilyen okos közbeszólásokat is; szeretném választókerületem polgáraival örömmel közölni azt, hogy - mivel Veszprém környéke is érintett e pályázati rendszerben és a pályázatokban - időre elkészül a döntés, tudva azt, hogy a határidő az év közepe, tehát július 1-je.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem