DR. KISS ELEMÉR

Teljes szövegű keresés

DR. KISS ELEMÉR
DR. KISS ELEMÉR, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Roppant érdekes, hogy az én postaládámba még egyetlen levél sem röpült be - de ez nyilván az én problémám, és nem az öné.
Kérdésére visszatérve: mire jó egy vadásztársaság? Én magam nem vagyok vadász, de gondolom, hogy vadászatra jó. Mint ahogy van, aki focizik, van, aki teniszezik, van, aki lóversenyre jár, és van, aki vadászik. Úgy gondolom, mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy a szabadidejét eltöltse olyan módon, ami a kedvtelésének megfelel. Ezt a jogot még egy miniszterelnök-jelöltnek - annak idején - és egy miniszterelnöknek is meg kell adni.
Amit én erről a vadásztársaságról tudok, az annyi, hogy mintegy 25-30 ember alkotja magát a vadásztársaságot, és minden bizonnyal olyan tevékenységeket folytat, amelyeket általában Magyarországon egy vadásztársaság folytat.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem