ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm, jegyző úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta az ítélőtáblák és a fellebbviteli ügyészi szervek székhelyének és illetékességi területének megállapításáról szóló T/186. számú törvényjavaslatát. (Zaj.) Köszönöm képviselőtársaim figyelmét. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/186. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 193 igen szavazattal, 171 nem ellenében, tartózkodás nélkül a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A kormány szintén sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény módosításáról szóló T/108. számú törvényjavaslatát. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/108. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 194 igen szavazattal, 163 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a Magyar Köztársaság 2001-2002. évi költségvetéséről szóló 2000. évi CXXXIII. törvény módosításáról szóló T/214. számú törvényjavaslatát. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/214. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 194 igen szavazattal, 176 nem ellenében, tartózkodás nélkül a törvényjavaslat sürgős tárgyalásbavételét elfogadta.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem