FILLÓ PÁL

Teljes szövegű keresés

FILLÓ PÁL
FILLÓ PÁL (MSZP): Igen tisztelt Képviselőtársaim! A vita vége felé tulajdonképpen már nem akarok újabb vitafrontokat nyitni, csak a viszonylag gyér számú, de még érdeklődő ellenzéki képviselőtársaimnak szeretnék egy javaslatot megfogalmazni. Hiszen Őry Csaba vezérszónokként, a legnagyobb ellenzéki párt vezérszónokaként azt mondta, hogy nem fogják megszavazni ezt a javaslatot, és módosító indítványokat sem fognak ehhez benyújtani.
Igen tisztelt Képviselőtársaim! Az utóbbival egyetértek, hiszen nem kell módosítványokat benyújtani, mert nagyon jó ez a javaslat, tehát ilyen szempontból ezzel egyetértek. (Derültség.) Viszont azt javasolnám, miután a vitában itt sokan elmondták, mennyire a szívükön viselik a magyar munkavállalók sorsát, mennyire szeretnének a magyar munkavállalók helyzetén javítani, mégis azt mondanám, értékeljék felül ezt az előzetes kijelentést, és nyugodtan szavazzák meg ezt a javaslatot, hiszen végső soron ez a javaslat, amit most tárgyalunk, a magyar munkavállalók érdekeit képviseli.
Úgy hiszem, hogy önök is nyugodt szívvel megszavazhatják, amennyiben komolyan gondolták azt, amit itt a vitában nagyon sokan megfogalmaztak. Ebben, kérem, gondolkodjanak még addig, amíg a végszavazásra sor kerül.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem