FARKAS IMRE

Teljes szövegű keresés

FARKAS IMRE
FARKAS IMRE (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Azt gondolom, Őry Csaba is nagyon jól látja, hogy miért kell ezekről a kérdésekről beszélni, amelyekről most ők beszélnek; mert politikai oldalról ezt a két támadási pontot találták meg elsősorban, valóban a formális érdekegyeztetés hiányát, a másik oldalról pedig a szakszervezetekkel kapcsolatos kérdéskört. De azt hiszem, hogy a törvényjavaslat háromnegyed részéről azért mégiscsak szólni kellene. Ha nem is egyes pontokat kiemelve, hogy mi van írva, mondjuk, a helyettesítésről vagy az átirányításról, de igenis foglalkozni kell ezekkel a kérdéskörökkel.
Csak azt hiszem, az ellenzéki oldal most azért nem akar ezzel foglalkozni, mert vélelmezhető - és ez így volt egyébként 2001-ben is -, hogy a képviselők ezekben a szakmai kérdésekben nagyon sok esetben egyetértettek. Tehát ha most arról kezdenének el beszélni, akkor, úgy gondolom, akár most az általános vita során, akár majd a részletes vita során megtalálható egy olyan mező, ahol igenis az ellenzék véleménye és a kormánypárti oldal véleménye szakmailag összeegyeztethető. Csak ha most ez jönne ki az általános vita során, akkor nem lenne ilyen jó balhé a mi beadott indítványunk.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem