BÉKI GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

BÉKI GABRIELLA
BÉKI GABRIELLA (SZDSZ): Köszönöm, elnök úr. Én nagyon röviden Őry Csaba megjegyzésére szeretnék reagálni; sajnálom, hogy nincs jelen. Számomra kevéssé fontos, hogy mikor indul egy érdekegyeztetés, hogy mikor indult egy párbeszéd, nagyságrenddel fontosabb, hogy eredményre vezet vagy nem.
(16.00)
Amiről Őry Csaba beszélt, az nyilvánvalóan arra példa, hogy ha volt is egyeztetés, nem jutott el konszenzusig; és ebből a szempontból megint mindegy, hogy kinek a hibájából. Én azt gondolom, hogy volt a tavalyi előterjesztésnek egy jelentős közös halmaza, amit konszenzussal el lehetett volna fogadni, ha a Fidesz nem annyira erőből politizál, mint ahogy ezt tette négy éven keresztül. Többek között azért volt egy jelentős közös halmaz, mert EU-s jogharmonizációs szempontok is motiváltak bennünket és mind a két oldalt, következésképp: igen, el lehetett volna kerülni ezt a fiaskót, amit a munka törvénykönyve akkori módosítása előidézett, és el lehetett volna kerülni ezt a következményt is.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem