DR. MEDGYESSY PÉTER

Teljes szövegű keresés

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Tisztelt Képviselő Úr! Önnek rendelkezésére állt körülbelül egy hónap arra, hogy a kérdéseit feltegye, hogy a vizsgálóbizottság működésében azokat a kérdéseket, amelyekre kíváncsi, megismerhesse. Én magam rendelkezésére álltam a bizottságnak több mint három órán keresztül, hogy megválaszoljam a kérdéseiket.
Nyilvánvaló, hogy azok a kérdések, amelyek elhangzottak, az önök számára is megnyugtatók kellett legyenek, ugyanis a bizottság - legjobb tudomásom szerint - nem tudott megállapítani semmifajta törvénytelenséget vagy semmifajta kifogásolnivalót a működésben. Ebből következően azt gondolom, hogy az összes kérdését feltehette, a válaszokat megkapta.
Azért annyit hadd tegyek hozzá - amióta a bizottság abbahagyta a munkáját, nem volt módunk ilyen személyes találkozóra -, szeretném önnek megköszönni azt a tevékenységét, amellyel hangyaszorgalommal segítette, hogy az MSZP és a kormány népszerűsége tovább növekedjen. Ezt köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem