DR. PETŐ IVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. PETŐ IVÁN
DR. PETŐ IVÁN (SZDSZ): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! A parlamenti vitákban sokszor előfordul, hogy az ember nem tartja fontosnak reagálni a felszólalók esetleg igaztalan vagy valótlan állításaira. Szalai Annamária felszólalásait már régóta úgy ítélem meg, hogy sokszor ő sem veszi komolyan, amit mond, nem ért egyet azzal, amit mond, és nem gondolja komolyan, amit mond. Nem hiszem, hogy komolyan gondol olyasmit, hogy a mai kormánypártok támogatása állna amögött, hogy a műsorszolgáltatók egy része, szemben a törvényekkel, nem hajlandó fizetni bizonyos kötelezettségeit; és aki ilyeneket mond és ilyeneket állít, az természetesen az egész felszólalását komolytalanná teszi.
Pusztán egyetlen dolog miatt kértem szót: azt az állítást azonban, ami szerint én a sajtó- és véleményszabadság ellen lennék vagy akár az SZDSZ a sajtó- és véleményszabadság ellen lenne, vissza kell hogy utasítsam, és akkor nagyon szelíd hangon fogalmazok. Ez még komolytalanabbá teszi Szalai Annamária felszólalását.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem