ELNÖK (Harrach Péter)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Államtitkár úr, nem tudom, észrevette-e, hogy ki van kapcsolva a mikrofonja. (Taps és derültség, moraj a Fidesz padsoraiból. - Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Ez nincs megfizetve! Kérjen veszélyességi pótlékot! - Az elnök megkocogtatja a csengőt.)
Kis nyugalmat kérek, nyugalmat! (Általános hangzavar. - Dr. Deutsch Tamás: Kérjük a jegyzőkönyvbe! - Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Hogy tolvaj banda vagyunk?! - Az elnök megkocogtatja a csengőt.) Nyugalmat kérek!
(11.00)
Talán észrevették a képviselő hölgyek és urak, hogy hosszabbítás is történt az előbbi felszólalásnál. Ezt azért tettem meg, mert a hosszú tetszésnyilvánítás elvett egy kis időt az államtitkár úrtól. De ő már a hosszabbítást is túllépte, azért voltam kénytelen - többszöri figyelmeztetés után - a mikrofont kikapcsolni.
Két jelzés van a monitoron, egy ügyrendi és egy kétperces. Ügyrendi kérdésben Répássy Róbert képviselő úrnak megadom a szót. (Nagy zaj. - Közbeszólások az MSZP soraiból: Nem lehet!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem