DR. TURI-KOVÁCS BÉLA

Teljes szövegű keresés

DR. TURI-KOVÁCS BÉLA
DR. TURI-KOVÁCS BÉLA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Miniszter Úr! Nem először tapasztaljuk, hogy az ön visszafelé mutogató stílusa hovatovább kezd hasonlítani az ön által oly sokszor emlegetett elődjének a még ellenzéki korszakára, csak azt nem tetszik mindig mondani, hogy "mondjon le" - azt is el kellene néha mondani.
Kedves Miniszter Úr! Az a helyzet ugyanis, hogy ön döbbenetes választ adott. Ezek szerint ön aranykoronában fogja megadni az Európai Uniónak az egyes gazdáknak a területét, amelyre ők aztán buzgón ki fogják utalni a támogatást. Nem tudja megkerülni, kedves miniszter úr, hogy annak a támogatásnak itt kell megjelenni. Több mint 700 ezer olyan magyar gazdáról van szó, akik 1-5 hektáron küszködnek, azt kell mondanom, szinte minden segítség nélkül, nem kérnek segélyt, dolgoznak, és igyekeznek megélni. Elvárnák és elvárhatnák, hogy az egyébként a MEH-nél nagy számban megjelenő költségvetési támogatás helyett (Az elnök jelzi az idő leteltét.) itt jelenjen meg az a támogatás.
Nem tudjuk elfogadni a válaszát. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem