FONT SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Amit egy államtitkár súlyos hibaként elkövethet, azt ön el is követi.
Nem tudom, a nevem hogyan keveredik ide, hiszen én adósságkonszolidálásról beszéltem, ön pedig - a nevemet belekeverve - fagykárról próbált meg egy félreértelmezhető tájékoztatást adni. Nem is hoztam ide a fagykár problémakörét, változatlanul az adósságkonszolidációról van szó.
Ön többször nevesítette, hogy termelő típusú szervezetekről van szó. Igen, ezek téeszek, ezek a termelőszövetkezetek. Mi jeleztük, hogy ez fog történni, hiszen a szocialista-szabad demokrata kormány barátja a téeszeknek és az agrárkamaráknak, mi viszont változatlanul a családi gazdaságok és a magángazdaságok és ezen új típusú, érdekalapú szövetkezetek pártján állnánk.
Ön nemrégiben azt mondta, hogy hamarosan mintegy 500 ezer mezőgazdasági érintett nem fogja tudni ellátni feladatát az európai uniós csatlakozás következtében. Tévedett, államtitkár úr: az önök intézkedése következtében hamarosan 500 ezer földönfutó lehet Magyarországon. (Taps az ellenzék soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem