DR. SZANYI TIBOR

Teljes szövegű keresés

DR. SZANYI TIBOR
DR. SZANYI TIBOR földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Képviselő úr, nagyon köszönöm a megerősítést, tehát akkor a fagykár rendben van, ezt nagy örömmel veszem. Mindenesetre ez egy csomagban volt, tehát a 60 milliárd forintos keretből 45 ment a termelők adósságkonszolidációjára (Pásztohy András: Így van!) és 15 a fagykárra. Köszönöm szépen, tehát akkor ön mint termelő is személyes példájával bizonyíthatja, hogy folyik ez a program, megtörtént, és kellő módon zajlik tovább. (Font Sándor: Még mindig nem ért, államtitkár úr!)
Ez a szó, hogy termelő - önök egyébként úgy is szokták mondani, hogy gazda -, minden termelőre vonatkozik, még azokra a termelőkre is, akik egyébként kereskedelmi funkcióik ellátása miatt szövetkezeteket alapítanak, vagyis - megismétlem - a jogszabály így szól: regisztrált termelőnek kell lenni. Ha az gazda, gazda, ha az téesz, téesz, ha bármilyen típusú magángazdaság, szektorsemlegesen, aki termel és adósságcsapdában van, éven belüli hitel s a többi... (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Ön ezt ismeri nagyon jól, úgyhogy nem tudom, miért akarja letéeszezni az egész magyar mezőgazdaságot. (Pásztohy András: Így van! - Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem