DR. LAMPERTH MÓNIKA

Teljes szövegű keresés

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Képviselő úr, ezt a gyanút, amit ön megfogalmazott, semmi nem támasztja alá, és ezt visszautasítom.
Az elmúlt években a női fogva tartottak száma: '98-ban 7 fő, '99-ben 11 fő, 2000-ben 17 fő, 2001-ben 20 fő, 2002-ben 5 fő volt a Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság fogdájában, és valamilyen eljáráson ment keresztül, amit akkor ott elrendeltek.
Én fontosnak tartom, szeretném most is megerősíteni, hogy az eljárás alatt sem nők, sem férfiak nem kerülhetnek olyan helyzetbe, ami a számukra emberileg megalázó. De talán nem véletlen, hogy a képviselő úr és más fideszes képviselők nem a Millenáris Kht. ügyeit firtatják itt az Országgyűlésben, hanem egy eljárást, és megpróbálják ezzel elvonni a valódi történésekről, a bűncselekményről, ami megtörtént, annak a gyanújáról a figyelmet. (Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: Mellébeszél a miniszter asszony! - A törvény akkor is törvény!) Ez a (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) politikai megközelítés, képviselő úr, nem az, amit ön az előbb megfogalmazott. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban. - Közbeszólás ugyanonnan: Így van!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem