DR. MÁTRAI MÁRTA

Teljes szövegű keresés

DR. MÁTRAI MÁRTA
DR. MÁTRAI MÁRTA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Asszony! (Közbeszólások az MSZP soraiból: Igen!) Tisztelt Országgyűlés! Nagyon sajnálom, hogy a miniszter asszonynak nem sikerült egyenes választ adnia az általam feltett kérdésekre (Derültség a kormánypárti sorokban.), ugyanis, miniszter asszony, az ön válasza és a valóság között akkora a távolság, mint a szocialista-szabad demokrata kormány ígéretei és a tények között. (Taps és közbeszólások a Fidesz soraiból: Így van!)
Láthatjuk, hogy a parlamentben jelen van a 2003. évi költségvetés, amely elég zavaros költségvetésnek mondható, és ebből teljes mértékben sikerült kiirtani a családpolitikai programokra vonatkozó forrásokat, amiből teljes mértékben visszaköszön a '95-96-os szocialista valóság. Akkor ugyanis az érintetteket mintegy 400 ezer forinttal sikerült önöknek megkárosítani - nem tudom, hogy ezzel mikor fognak elszámolni. Most azonban ugyanezt teszik a civil szervezetekkel, az egyházakkal, valamint az önkormányzatokkal: megvonják a támogatást mintegy ezer szervezet 1300 kezdeményezésétől, és így (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) a családok tízezreitől. Nem tudom ezért a miniszter asszony válaszát elfogadni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem