IVANICS ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

IVANICS ISTVÁN
IVANICS ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A magam részéről is támogatni tudom ezt a javaslatot. Hozzáteszem, okulva abból a több éve húzódó folyamatból, hogy miért nem tudjuk ezeket a hátrányos helyzetű településeket - mondhatom így -, lakóövezeteket ellátni földgázzal, illetve a megfelelő energiahordozóval, arra kellene talán megoldást találni, hogy olyan alternatív tüzelési módokat is tudjunk támogatni célra orientáltan, amelyek ebben a körzetben kielégítő megoldást adnának.
Nem akarok részletekbe menni, hogy ezek melyek lehetnének, de nemcsak a képviselői fantáziára bízva azt tudom mondani, hogy adott esetben még egy fatüzelés is komoly alternatívát jelenthet egy drága földgázbevezetéshez képest, amely több kilométeres vezeték lefektetését jelenti, így nem teszi gazdaságossá a földgáz odajuttatását, vagy jelentheti a többi energiahordozóval való versenyhelyzetet is.
Úgy érzem, hogy sokkal kisebb plusztámogatás volna szükséges az ott élőknek, ha ezeken az utakon is megpróbálnánk megoldásokat keresni.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Szórványos taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem