KIS PÉTER

Teljes szövegű keresés

KIS PÉTER
KIS PÉTER (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Ház! Az államtitkár úr válaszában hallottuk, hogy ez a helyzet nemcsak Szolnokon alakulhatott ki, hanem az országban másutt is jellemző.
Sajnos, az ügy összes szerepelője struccpolitikát kénytelen folytatni, a rendeletalkotó, a fenntartó önkormányzatok, a megyei tiszti főorvos, de még ide sorolnám a munkabiztonsági felügyeletet is. Persze, a beteg oldaláról is kritikus lehet a helyzet, ha fizikailag fáradt, szellemileg, illetve idegileg túlterhelt orvosok vállalják a gyógyítást. Hála istennek, a hiányszakmák területén dolgozók mindent elkövetnek azért, hogy a betegellátásban a betegjogok ne sérüljenek.
A probléma tehát összetett, és igen nehéz az elmozdulás, illetve az előrelépés. Az államtitkár úr válaszát megköszönve bízom abban, hogy a probléma előbb-utóbb megoldódik.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem