PÁL TIBOR

Teljes szövegű keresés

PÁL TIBOR
PÁL TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! Én úgy érzékelem, hogy sok mindenben egyformán gondolkodunk, de azért hadd mondjak egy gondolatot. Én azért azt fontosnak tartom, hogy abban a szervezetben, ahol nő a létszám, hiszen a rendőrség állománya ezer fővel nőtt ebben az évben, és abban a szervezetben, ahol nő a fiatalok száma, és igen nagy arányban nő a fiatal nők száma, akik vállalják ezt a hivatást, azt mondani, hogy a kormány nem tekinti embernek az ott dolgozókat, ez inkább csak egy retorikai fogásként kezelhető, mint komoly szándékként, a számok ennek pontosan az ellenkezőjét mutatják.
Én nagy örömmel veszem azt, hogy sok fiatal és nagyon sok nő vállalja ezt a hivatást, mintegy jelezve azt is, hogy valószínű, hogy az ottani személyi juttatások, egyéb juttatások azért megfelelő alapot biztosítanak egy igazán jó életpályához.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem