PETTKÓ ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Tisztelt Államtitkár Úr! A parlament elé terjesztett OHT is rögzíti, hogy a teljesítményarányos díjszabályozási kötelezettség hatására jelentősen, mintegy duplájára nőtt az ürítésszámra vetített díj alkalmazása az egész ország területén. A szolgáltatók a lehetőségét sem keresik annak, hogy biztosítsák a szolgáltatásarányos díjat. Nincs érdekeltség arra sem, hogy a lakosság a hulladékudvarok ingyenes szelektívgyűjtési lehetőségeit igénybe vegye. Nincs biztosítva tehát az EU-elvárás.
Kérem, hogy a KAC pénzügyi forrásai tegyék lehetővé, hogy az újrahasznosításban a hazai vállalkozások egyre nagyobb számban vegyenek részt azáltal, hogy e pénzügyi támogatási lehetőségekhez juthatnak. A Magyar Demokrata Fórum lakosonként 1200 forinttal kívánja a 2003. évi költségvetésben elősegíteni az önkormányzatok és a lakosság áldatlan helyzetének megszüntetését.
Tisztelt Államtitkár Úr! Van olyan ötletes település, ahol szabványzsákokat árulnak, és egy zsák árában benne foglaltatik a megtelt zsák elszállításának, hulladékkezelésének az ára is. Hasonló jó megoldásokon miért nem gondolkodnak önök is?

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem