DR. VIDOVEN ÁRPÁD

Teljes szövegű keresés

DR. VIDOVEN ÁRPÁD
DR. VIDOVEN ÁRPÁD jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A bizottság 2002. november 18-ai ülésén megállapította, hogy a Tatai Városi Bíróság megsértette Tatai-Tóth András képviselő mentelmi jogát, amikor úgy bocsátott ki idézést részére egy becsületsértési feljelentés miatt, hogy nem kérte az Országgyűléstől mentelmi jogának felfüggesztését. Ezt követően a bíróság, álláspontját felülvizsgálva kérte a mentelmi jog felfüggesztését, így feloldotta a mentelmi jog megsértését.
A bizottság ezt az indítványt megtárgyalta, és egyhangú szavazattal úgy foglalt állást, hogy nem javasolja az Országgyűlésnek a képviselő úr mentelmi jogának felfüggesztését. A mindezekre vonatkozó határozati javaslatának benyújtása után érkezett meg a bíróságtól az a végzés, amelyben az eljárást megszünteti, mivel a feljelentő a feljelentést visszavonta, így a mentelmi jog felfüggesztése tárgyában történő határozathozatal okafogyottá vált.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem