DR. PAP JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. PAP JÁNOS
DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Miniszter Úr! Köszönöm szépen a válaszát. Én azt pozitív résznek tartom a válaszában, hogy ön támogatni kívánja a turisztikai beruházásokat, és Máriafürdőt egy kimondottan jó projektnek tartja. Én azért szeretném elmondani: a magánberuházáson kívül azért az egész térségre kihat, nem beszélve a Mosoni-Dunáról, a Mosonmagyaróvár várost elkerülő útjáról, a kerékpárút-hálózatról, az autópályáról lecsatlakozó csomópontról, és még sorolhatnám. Én azt gondolom, hogy ebben a helyzetben nem mellékes, hogy az állam a költségvetés mintegy 7,5-10-15 százaléknyi támogatása mellett egy 32 milliárdos projektet igenis támogat.
De azért arra szeretném kérni a miniszter urat, hogy... - ugyan a válaszából azt éreztem ki, hogy fontos a turisztikai fejlesztés, fontos Máriafürdő, és ha most azt látom önön, hogy biccent rá, hogy igen, Máriafürdőt támogatni fogják, akkor én a válaszát el tudom fogadni. Kérdezem a miniszter urat... (Dr. Kiss Elemér bólint.) Úgy vehetem, hogy támogatja Máriafürdőt. (Dr. Kiss Elemér bólint.)
Köszönöm szépen, elfogadom. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem