DR. LAMPERTH MÓNIKA

Teljes szövegű keresés

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Tisztelt Képviselő Úr! Nekem ugyan belügyminiszterként elsősorban jogi kérdésekre kell válaszolnom, de helyeslem azt, hogy a politikában morális kérdések is felmerülnek, tehát helyeslem azt, hogy bizonyos esetekben morális kérdéseket is föltesznek egymásnak a politikusok az Országgyűlésben.
Én azt a morális kérdést, amelyet ön fölvetett, először szükségesnek tartanám az MDF-frakción belül tisztázni. Azonban azt a morális kérdést, hogy azt (Körömi Attila: Ez elképesztő!) a levelet, azt a sajtótájékoztatót, amely Salgó László országos főkapitány úr személyével kapcsolatban újabb vélt vagy valós tényeket próbált meg előhozni, azon a napon hozták elő, amikor törvénytelen demonstrációk bénították meg Budapest közlekedését (Moraj az ellenzék soraiban.), és az országos főkapitánynak akkor az a dolga, hogy azon dolgozzon, hogy helyreálljon a közlekedés és a biztonság rendje Budapesten. (Közbeszólások a Fidesz soraiból.) - ez is morális kérdés. Kérem, erre önök adják meg a választ. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem