ELNÖK (Harrach Péter)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Megkérdezem, hogy ki kíván még szólni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel senki nem jelentkezett, ezért a vitát lezárom. (Általános zaj. - Az elnök csenget. - Kuncze Gábor jelentkezik.) A vitát lezártam. Kuncze Gábor a vita lezárása után kért szót, ezért nem tudom megadni neki.
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik.
Az ajánlás 2. pontjában az alkotmányügyi bizottság a határozati javaslat módosított normaszövege 11. pontjának megváltoztatását kezdeményezte. Lényege: a bizottság megbízatása feladatának elvégzéséig, legfeljebb szeptember 15-éig tart. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 121 igen, 191 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a rendszerváltás utáni első szabadon választott Magyar Országgyűlés megalakulását követően kormányzati, politikai szerepet betöltő személyeknek az előző politikai rendszer... (Jelzésre:) Elnézést kérek, még csak a módosító javaslatról szavaztunk, tehát a javaslat egészéről is szavaznunk kell.
A Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében megkérdezem Hankó Faragó Miklós államtitkár urat, hogy kívánja-e a kormány álláspontját ismertetni.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem